LeMasque Beautypartners

Beautypartners

Annes foto en design

Hoi, ik ben Michelle van Lieshout,

Ik ben 27 jaar en sinds 2014 mag ik mezelf schoonheidsspecialiste noemen.
Ik kom uit Hernen waar ik ook mijn eigen schoonheidssalon aan huis heb.
Verder ben ik sinds 2019 ook (medisch) pedicure.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan zwemmen en kijk graag naar films of tijdens het race seizoen naar motorrace.

Sinds maart 2020 ondersteun ik Daniëlla in de salon bij LE MASQUE beauty&more, waar ik ook bijna alle behandelingen uitvoer.

Hopelijk tot snel!

Liefs Michelle

Laura

Hoi, ik ben Laura Peeters,

Mijn naam is Laura Peeters, 24 jaar en woonachtig in Cuijk.
Sinds juli 2023 ben ik het team van LE MASQUE komen versterken.
Daarvoor ben ik al 3 jaar werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste in een andere salon.
Vooral het stukje huidverbetering spreekt mij enorm aan en ik hoop hierin veel te kunnen betekenen.

Graag zie ik jou in de salon, tot snel!

Liefs Laura

Annes foto en design

Hoi, ik ben Sandra Koch,

56 jaar en ik ben sinds 2018 met mijn massagesalon ‘SzenSan massage’ gevestigd bij LE MASQUE beauty&more.

Ik ben al ruim 20 jaar geschoold in diverse massages zoals Cupping, Ontspanningsmassage, Shiatsu, Bindweefselmassage en Sportmassage.
Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn.

De uitdaging voor mij is om hierin een balans in te creëren.

Het massage vak is boeiend, afwisselend, en ik ervaar het als dankbaar werk. Ik vind het heerlijk om mensen weer lekker in hun vel huiswaarts te laten keren.

Voor meer informatie over de massages kijk op www.szensan.nl of hier op de site onder het kopje massages.

Groetjes Sandra

Nadine

Hoi, ik ben Nadine Verburg,

Binnen LeMasque ben ik verantwoordelijk voor behandelingen met botuline toxine en fillers. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp en heb ik de huisartsopleiding afgerond. Daarnaast heb ik me altijd geïnteresseerd in de cosmetische tak van het vak en heb ik mezelf gespecialiseerd tot cosmetisch arts.

Mijn doel is om natuurlijke resultaten te bereiken, op een veilige en vertrouwde manier. Ik wil mensen op een elegante manier ouder laten worden, zonder dat daarbij de eigen natuurlijke schoonheid verloren gaat. Ik behandel iedereen met een open blik en neem de tijd om je goed voor te lichten. Samen kijken we naar je wensen en verwachtingen en werken we naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Je bent bij mij altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat je goed weet wat je te wachten staat en welke mogelijkheden er zijn. Een eerlijk en haalbaar advies staat altijd voorop.

Ik ben officieel cosmetisch arts KNMG en ben als lid aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ik vind het belangrijk dat ik aan alle kwaliteit- en veiligheidsvoorwaarden voldoe.

Kijk voor meer informatie over de verschillende behandelingen op mijn website; www.dokternadine.nl of hier op de site onder het kopje Botox/Filler.

Groetjes Nadine

bignummer: 19918123801

Annes foto en design

Hoi, ik ben Allon Heurkens,

In 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik in diverse klinieken stage gelopen waar ik veel ervaring en inzichten van verschillende behandeltechnieken heb opgedaan. De diversiteit aan huidaandoeningen en huidbehandelingen binnen het vakgebied vind ik erg interessant.

Vanaf medio maart 2021 ben ik mijn eigen praktijk Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie gestart. Deze is gevestigd bij Le Masque in Cuijk, een totaalconcept met verschillende disciplines.

Binnen Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie voer ik o.a. diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik productadvies. Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk als huidtherapeute door patiënten te helpen met het verbeteren van huidproblemen op zowel medisch- als cosmetisch gebied. Dat een patiënt binnenkomt met pijn of ongemakken en je kunt dat verbeteren of oplossen, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast staan in mijn werk als huidtherapeute kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ten slotte vind ik mijn passie in het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal behandelresultaat!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Kijk voor meer informatie over mijn werk op; www.heurkenshuidtherapie.nl of hier op de site onder het kopje Huidtherapie.

Ik hoop je snel te zien in de salon,

Groetjes Allon

Marloes

Hoi, mijn naam is Marloes Hoedelmans

Ik ben 33 jaar en woon in Groesbeek.
Ik ben sinds 2012 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben met veel plezier werkzaam in de schoonheidsbranche.
Ik heb een grote passie voor huidverbetering en volg daarom regelmatig trainingen en cursussen zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen.
Door mijn kennis en ervaring weet ik de klant op nummer één te zetten en van het juiste advies te voorzien. En met mijn perfectionisme zorg ik ervoor dat de klant altijd het beste resultaat krijgt.
Mijn missie is om de huid van de klant te laten stralen.
Dus ik hoop je snel te zien.

Liefs Marloes

Isa

Hi, Mijn naam is Isa Guntlisbergen.

Ik woon in Boxmeer en ben 18 jaar oud.
Aankomend schooljaar ga ik naar het tweede jaar van mijn opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 in Arnhem. En blijf ik nog een jaartje stage lopen bij LE MASQUE beauty&more.
Vanaf kleins af aan heb ik deze branche al heel interessant en leuk gevonden.
Vanaf september loop ik elke dinsdag als stagiaire rond in de salon.

Ik hoop jullie allemaal (weer) te zien.

Liefs Isa

Dianne

Hoi ik ben Dianne Kremers,

Ik werk samen met LE MASQUE beauty&more als permanent make-up specialiste.
Je gezicht is je visitekaartje. Mooi zijn is een combinatie van binnen en buiten, een verzorgd uiterlijk, daar draait het om.
Mijn filosofie is om met Permanent make-up slechts een subtiel accent aan te brengen, zodat je er altijd goed uitziet.

Ik heb een zoon van 23 jaar.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de sport.

Een hele grote hobby is de Formule 1, of ik zit voor de tv of ik ben er live bij.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten, zodat ik ook uw gezicht kan laten spreken, op ieder moment van de dag!

Voor meer informatie kijk op; www.pmudiannekremers.nl of kijk hier op de site onder het kopje; Permanent Make-Up.

Groetjes Dianne