LeMasque Beautypartners

Beautypartners

Annes foto en design

Hoi, ik ben Michelle van Lieshout,

Ik ben 26 jaar en sinds 2014 mag ik mezelf schoonheidsspecialiste noemen.
Ik kom uit Hernen waar ik ook mijn eigen schoonheidssalon aan huis heb.
Verder ben ik sinds 2019 ook (medisch) pedicure.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan zwemmen en kijk graag naar films of tijdens het race seizoen naar motorrace.

Sinds maart 2020 ondersteun ik Daniëlla in de salon bij LE MASQUE beauty&more, waar ik ook bijna alle behandelingen uitvoer.

Hopelijk tot snel!

Liefs Michelle

Annes foto en design

Hoi, ik ben Sandra Koch,

56 jaar en ik ben sinds 2018 met mijn massagesalon ‘SzenSan massage’ gevestigd bij LE MASQUE beauty&more.

Ik ben al ruim 20 jaar geschoold in diverse massages zoals Cupping, Ontspanningsmassage, Shiatsu, Bindweefselmassage en Sportmassage.
Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn.

De uitdaging voor mij is om hierin een balans in te creëren.

Het massage vak is boeiend, afwisselend, en ik ervaar het als dankbaar werk. Ik vind het heerlijk om mensen weer lekker in hun vel huiswaarts te laten keren.

Voor meer informatie over de massages kijk op www.szensan.nl of hier op de site onder het kopje massages.

Groetjes Sandra

Nadine

Hoi, ik ben Nadine Verburg,

Ik werk sinds 2018 een aantal uren per week als (zelfstandig) arts bij LE MASQUE beauty&more. Verder werk ik nog in verschillende andere klinieken voor injectables.
Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb hierna enkele jaren ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp, in de ouderengeneeskunde en als huisarts.

Ik heb me daarnaast altijd geïnteresseerd in de esthetiek en heb me daar verder in ontwikkeld.

U kunt bij mij terecht voor injectables (Fillers) en botuline toxine (Botox). Door mijn ervaringen behandel ik iedereen met een open blik en neem ik ruim de tijd om u goed voor te lichten en te adviseren. Samen kijken we naar uw wensen en verwachtingen en werken we toe naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

Kijk voor meer informatie over Fillers en Botox op mijn website; www.dokternadine.nl of hier op de site onder het kopje Botox/Filler.

Groetjes Nadine

Annes foto en design

Hoi, ik ben Allon Heurkens,

In 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik in diverse klinieken stage gelopen waar ik veel ervaring en inzichten van verschillende behandeltechnieken heb opgedaan. De diversiteit aan huidaandoeningen en huidbehandelingen binnen het vakgebied vind ik erg interessant.

Vanaf medio maart 2021 ben ik mijn eigen praktijk Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie gestart. Deze is gevestigd bij Le Masque in Cuijk, een totaalconcept met verschillende disciplines. Hiernaast ben ik ook nog werkzaam bij een andere huid- en laser kliniek in Uden.

Binnen Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie voer ik o.a. diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik productadvies. Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk als huidtherapeute door patiënten te helpen met het verbeteren van huidproblemen op zowel medisch- als cosmetisch gebied. Dat een patiënt binnenkomt met pijn of ongemakken en je kunt dat verbeteren of oplossen, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast staan in mijn werk als huidtherapeute kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ten slotte vind ik mijn passie in het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal behandelresultaat!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Kijk voor meer informatie over mijn werk op; www.heurkenshuidtherapie.nl of hier op de site onder het kopje Huidtherapie.

Ik hoop je snel te zien in de salon,

Groetjes Allon

287871769_4605875449513169_5738473838244067220_n

Hoi, mijn naam is Britt Giesbers

Ik ben 19 jaar en woonachtig in Cuijk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen samen met mijn familie vrienden en vriend.

Ik doe de opleiding Allround schoonheidsspecialiste in Venlo met veel plezier. Ik ben inmiddels geslaagd voor de opleiding Basis schoonheidspecialiste en ga komend jaar aan de slag om mijn specialisaties te halen.

Hiervoor loop ik ook aankomend schooljaar, 2 dagen per week,  stage bij LE MASQUE beauty&more.

Ik doe de opleiding omdat ik altijd uiterlijke verzorging leuk heb gevonden, en vooral de mensen blij te zien met het resultaat.

Ik hoop jullie snel (weer) te zien,

Liefs Britt

Isa

Hi, Mijn naam is Isa Guntlisbergen.

Ik woon in Boxmeer en ben 17 jaar oud. Aankomend schooljaar begin ik aan de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 in Arnhem. Vanaf kleins af aan heb ik deze branche al heel interessant en leuk gevonden. Ik ga met heel veel zin beginnen met dit avontuur. Vanaf 7 september loop ik elke woensdag als stagiaire rond in de salon. Ik hoop jullie allemaal te zien verschijnen 🙂

Liefs Isa

Dianne

Hoi ik ben Dianne Kremers,

Ik werk samen met LE MASQUE beauty&more als permanent make-up specialiste.
Je gezicht is je visitekaartje. Mooi zijn is een combinatie van binnen en buiten, een verzorgd uiterlijk, daar draait het om.
Mijn filosofie is om met Permanent make-up slechts een subtiel accent aan te brengen, zodat je er altijd goed uitziet.

Ik heb een zoon van 23 jaar.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de sport.

Een hele grote hobby is de Formule 1, of ik zit voor de tv of ik ben er live bij.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten, zodat ik ook uw gezicht kan laten spreken, op ieder moment van de dag!

Voor meer informatie kijk op; www.pmudiannekremers.nl of kijk hier op de site onder het kopje; Permanent Make-Up.

Groetjes Dianne