LeMasque Beautypartners

Beautypartners

Sandra

Hoi, ik ben Sandra Koch,

54 jaar en ik ben werkzaam als (zelfstandig) masseuse bij bij LE MASQUE beauty&more.

Ik ben al ruim 18 jaar geschoold in diverse massages zoals Cupping, Ontspanningsmassage, Shiatsu, Bindweefselmassage en Sportmassage.
Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn.

De uitdaging voor mij is om hierin een balans in te creëren.

Het massagevak is boeiend, afwisselend, en ik ervaar het als dankbaar werk. Ik vind het heerlijk om mensen weer lekker in hun vel huiswaarts te laten keren.

Groetjes Sandra

 

Nadine

Hoi, ik ben Nadine Verburg,

Ik ben afgestudeerd als huisarts en werk in een leuke groepspraktijk, tevens werk ik een aantal uren per week in een injectable kliniek. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb hierna enkele jaren ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp en in de ouderengeneeskunde.

Ik heb me daarnaast altijd geïnteresseerd in de esthetiek en heb me daar verder in ontwikkeld.

U kunt bij mij terecht voor injectables (Fillers) en botuline toxine (Botox). Door mijn ervaringen behandel ik iedereen met een open blik en neem ik ruim de tijd om u goed voor te lichten en te adviseren. Samen kijken we naar uw wensen en verwachtingen en werken we toe naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

Groetjes Nadine

Michelle

Hoi, ik ben Michelle van Lieshout,

Ik ben 25 Jaar en sinds 2014 mag ik mezelf schoonheidsspecialiste noemen.
Ik kom uit Hernen waar ik ook mijn eigen schoonheidssalon aan huis heb.
Naast de gezichtsbehandelingen kan ik ook Wimperextensions zetten en ben ik geslaagd in 2019 voor de opleiding pedicure en p dit moment ben ik bezig met de opleiding voor medisch pedicure.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan zwemmen en kijk graag naar films of tijdens het race seizoen naar motorrace.

Sinds maart 2020 ondersteun ik Daniëlla in de salon bij LE MASQUE beauty&more!

Hopelijk tot snel!

Liefs Michelle

Hoi, ik ben Allon Heurkens,

In 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik in diverse klinieken stage gelopen waar ik veel ervaring en inzichten van verschillende behandeltechnieken heb opgedaan. De diversiteit aan huidaandoeningen en huidbehandelingen binnen het vakgebied vind ik erg interessant.

Vanaf medio maart 2021 ben ik mijn eigen praktijk Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie gestart. Deze is gevestigd bij Le Masque in Cuijk, een totaalconcept met verschillende disciplines. Hiernaast ben ik ook nog werkzaam bij een andere huid- en laser kliniek in Uden.

Binnen Allon Heurkens Huid- en Lasertherapie voer ik o.a. diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik productadvies. Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk als huidtherapeute door patiënten te helpen met het verbeteren van huidproblemen op zowel medisch- als cosmetisch gebied. Dat een patiënt binnenkomt met pijn of ongemakken en je kunt dat verbeteren of oplossen, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast staan in mijn werk als huidtherapeute kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ten slotte vind ik mijn passie in het opstellen van een behandelplan op maat en het streven naar een optimaal behandelresultaat!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Ik hoop je snel te zien in de salon,

Groetjes Allon

Dianne

Hoi ik ben Dianne Kremers,

Ik werk samen met LE MASQUE beauty&more als permanent make-up specialiste.
Je gezicht is je visitekaartje. Mooi zijn is een combinatie van binnen en buiten, een verzorgd uiterlijk, daar draait het om.
Mijn filosofie is om met Permanent make-up slechts een subtiel accent aan te brengen, zodat je er altijd goed uitziet.

Ik heb een zoon van 23 jaar.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de sport.

Een hele grote hobby is de Formule 1, of ik zit voor de tv of ik ben er live bij.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten, zodat ik ook uw gezicht kan laten spreken, op ieder moment van de dag!

Groetjes Dianne

Kayleigh

Hoi ik ben Kayleigh Derksen,

Ik ben 21 jaar en op het moment zit ik in het derde jaar van mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. In 2019 ben ik mijn meisjesdroom achterna gegaan en heb naast mijn studie ook de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd.
In mei 2020 heb ik hiervoor mijn diploma behaald.

Sindsdien ondersteun ik Daniëlla enkele uren in de week bij LE MASQUE beauty&more. Verder werk ik in de vrije uurtjes nog als caissière bij de Jumbo.

De cursus wimperextensions heb ik in 2019 al afgerond bij Perfect Eyelash, en die behandeling doe ik ook in de salon.

Hopelijk tot snel!

Liefs Kayleigh