Beautypartners

Sandra

Mijn naam is Sandra Koch,

51 jaar en ik ben werkzaam als (zelfstandig)masseuse bij bij LE MASQUE beauty&more.

Ik ben al ruim 15 jaar geschoold in diverse massages zoals Cupping, Ontspannings- en Sportmassage en Shiatsu. Hierbij werk ik vanuit een holistische visie waarbij lichaam en geest één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden zijn.

De uitdaging voor mij is om hierin een balans in te creëren.

Het massagevak is boeiend, afwisselend, en ik ervaar het als dankbaar werk. Ik vind het heerlijk om mensen weer lekker in hun vel huiswaarts te laten keren.

Sandra Koch

Janet

Mijn naam is Janet Böhm,

Ik ben moeder van 2 prachtige zoons, ik rijd paard kan erg van de natuur genieten. Ik ben heel spiritueel aangelegd.

Ik werk al meer dan 18 jaar als Tandartsassistente. Naast mijn werk als tandartsassistente ben ik een aantal jaren geleden in Groningen mijn eigen tandenbleekstudio begonnen. Een jaar geleden ben ik ook gestart in Venray en ga nu ook in Cuijk bij LE MASQUE beauty&more aan de slag. Mijn professionaliteit vanuit de tandverzorging neem ik mee bij het adviseren over tanden bleken. Ik vertel u graag over de voordelen en de nadelen en kan aangeven of uw tanden daadwerkelijk gebleekt kunnen worden. Dit bleken doe ik op een professionele en veilige manier.

Ik zorg er voor dat u tevreden mijn stoel verlaat met een stralende glimlach.

Ik hoop u snel te zien!

Janet

Nadine

Ik ben Nadine Verburg,

Ik ben op dit moment werkzaam als huisarts in opleiding in een leuke groepspraktijk. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb hierna enkele jaren ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp en in de ouderengeneeskunde.

Ik heb me daarnaast altijd geïnteresseerd in de esthetiek en heb me daar verder in ontwikkeld.

U kunt bij mij terecht voor injectables (Fillers) en botuline toxine (Botox). Door mijn ervaringen behandel ik iedereen met een open blik en neem ik ruim de tijd om u goed voor te lichten en te adviseren. Samen kijken we naar uw wensen en verwachtingen en werken we toe naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.

Groetjes,

Nadine

Nicole-LeMasqueCuijk

Hoi! Mijn naam is Nicole van Bree,

Ik ben sinds 1994 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb mijn eigen schoonheidssalon Breezz beautycare in Boxmeer.
Ik heb diverse specialisaties waaronder Permanente make-up deze ga ik als beautypartner aanbieden bij LE MASQUE beauty&more.

Ik heb een gezellig, samengesteld, gezin met 2 jongens en 2 meisjes. Samen met mijn man Johnny zorg ik voor ons 4-tal.

Ik beleef erg veel plezier in hardlopen, zingen, yoga en zwemmen.

Ik hoop u snel van mooie permanente make-up te mogen voorzien!

Nicole

Lenny Kuijpers LeMasque Cuijk

Mijn naam is Lenny Kuijpers

Ik ben 43 jaar en ben werkzaam als (zelfstandige) nagelstyliste en pedicure bij LE MASQUE beauty&more in Cuijk.

Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als nagelstyliste in mijn eigen salon Allure Nails & More. De laatste 10 jaar ben ik ook actief in de pedicure branche.

Mijn streven is om mensen te voorzien van mooie, verzorgde handen en voeten en u weer op wolken te laten lopen.

Wil u dit ook? Dan zie ik u snel bij LE MASQUE beauty&more!

Groetjes Lenny

Juul

Hallo ik ben Juul Jacobs en ik ben 18 jaar.

Ik ben de nieuwe stagiaire van Daniella, ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 in Venlo op het Gilde. Ik zit nu in mijn laatste jaar en heb al ‘visagie’,’ wellness’, ‘gezicht’ en’ het lichaam’ succesvol afgesloten. Hiernaast heb ik ook nog een extra vak gevolgd, namelijk pedicure en hiervoor ben ik nu ook geslaagd. Het komend schooljaar ben ik op school bezig met ‘acne’, ‘huidverbetering’,’ anti-aging’ en ‘shiatshu’. U ziet ik heb al aardig wat vakkennis en breng deze graag in de praktijk tijdens mijn stage.

Het lijkt me leuk u snel te ontmoeten in de salon!

Groetjes Juul